Skip to main content

Taskforce GO! zoekt een freelance communicatieprofessional/projectmanager voor 1 à 2 dagen per week.

De Taskforce GO! is een werkgroep bestaande uit 14 vertegenwoordigers uit de muzieksector. Samen werken we aan een veilige, diverse en inclusieve muzieksector.

Dat doen we met onderzoek over grensoverschrijdend gedrag in de muzieksector, een gedragscode voor het creëren van een veilige (werk)ruimte, een meldpunt voor grensoverschrijdend gedrag en een campagne om Taskforce GO! onder de aandacht te brengen. We leunen daarom sterk op communicatie, omdat we werken aan bewustwording en gedragsverandering.

Daarom zoeken we per direct iemand die ons kan ondersteunen bij onze communicatie en projectmanagement. Denk aan het begeleiden van de communicatie rondom het onderzoek, het bijhouden van onze website en het laten ontwikkelen van een campagne. Deze opdracht loopt in ieder geval tot en met eind januari 2024, maar waarschijnlijk langer.

We zoeken iemand die zowel kan coördineren (uitzetten van het onderzoek, de website laten onderhouden, productie middelen, etc) als strategisch kan meedenken (over de campagne). Affiniteit met het onderwerp is belangrijk en we zoeken iemand die een vliegende start kan maken, dus ervaring in de muzieksector is een grote pré. We zijn een kleine taskforce met beperkte middelen, dus fijn als je op een eigen laptop kunt werken.

Dit is een bezoldigde rol voor een wisselend aantal uren per week. De voorzitter van de taskforce, maar ook andere betrokkenen in en buiten de taskforce zoals bureaus, zijn je sparringpartners.

Interesse? Bel of mail met Annabel Heijen (BumaStemra): 06 260 64 182 of annabel.heijen@bumastemra.nl

Leave a Reply